ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΓΟΠΟΙΙΑΣ

Συνέπεια, Αξιοπιστία, Έγκαιρη παράδοση!

Είμαστε «Το Μεγάλο Όνομα Στους Πάγους» και φροντίζουμε, πάντα, τα προϊόντα μας να φτάνουν στον καταναλωτή με απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα! Το ζήτημα της ποιότητας, άλλωστε, είναι για τη ΡΟΔΟΠΑΓ αδιαπραγμάτευτο. Γι’ αυτό και ένα μεγάλο πελατολόγιο, στη Ρόδο και όλα τα Δωδεκάνησα, επιλέγει τα παγάκια μας!

Οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες μας

Δίκτυο ΔιανομήςΗ διανομή του αρίστης ποιότητας πάγου μας πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, με τα 20 σύγχρονα φορτηγά-ψυγεία μας που διαθέτουν θερμογράφους. Έτσι, καθαρός και κρυστάλλινος πάγος φτάνει στα χέρια σας, τη στιγμή που τον χρειάζεστε, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς!

Ειδικοί Κάδοι για ΠάγωμαΗ ΡΟΔΟΠΑΓ παρέχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για το πάγωμα των ποτών στις κοινωνικές εκδηλώσεις σας και σας υπόσχεται τα πιο δροσιστικά ποτά για τους καλεσμένους σας! Σας παρέχουμε τους ειδικούς ευπαρουσίαστους κάδους μας για γάμους, βαπτίσεις, συναυλίες, beach-parties και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ρυμουλκούμενος ΚαταψύκτηςΜε χωρητικότητα περίπου 850 σάκων πάγου, είναι ιδανικός για κάθε κοινωνική εκδήλωσή σας που απαιτεί περισσότερο από το μέσο όρο ποσότητας πάγου. Αυτή η μονάδα σάς παρέχει σιγουριά για την εκδήλωσή σας! Ενδείκνυται για συναυλίες, αθλητικές & άλλες μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά συνέδρια κ.λπ.

Παροχή ΚαταψυκτώνΥπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης -στους πελάτες μας- ενός καταψύκτη σε μέγεθος ανάλογο με τις ανάγκες του καταστήματός τους στην κατανάλωση πάγου. Για τη μεταφορά/χρήση του καταψύκτη οι πελάτες μας δεν χρεώνονται μηνιαίως, καθώς τους τον παρέχουμε σε μορφή χρησιδανείου, για όλο το διάστημα της συνεργασίας μας.

Είδη πάγου,
Πρωτοπόρες υπηρεσίες για τους πελάτες μας!
Με σεβασμό στον πελάτη, υπευθυνότητα & αξιοπιστία, καλύπτουμε οποιαδήποτε ποσότητα πάγου μάς ζητηθεί, φροντίζοντας και για την έγκαιρη παράδοσή του στο χώρο σας!